Legutóbbi témák
Ki van itt?
Jelenleg 2 felhasználó van itt :: 0 regisztrált, 0 rejtett és 2 vendég Nincs
A legtöbb felhasználó (13 fő) Hétf. Ápr. 15, 2024 12:30 pm-kor volt itt.
JELENTKEZÉS
+15
david010610
Balint41
CmdRiley
Khaleesi89
Helldru
snetfill
Thebigz
Crosto54
capacsok
dumbi_HUN
Naffeju
blacktiger
Sanyagee
Fachee
swoollef
19 posters
2 / 2 oldal
2 / 2 oldal • 1, 2
JELENTKEZÉS
First topic message reminder :
Itt lehet jelentkezni hozzánk
Itt lehet jelentkezni hozzánk
swoollef- Klán parancsnok
- Hozzászólások száma : 48
Re: JELENTKEZÉS
Sanyagee írta:
Cápanni már minket erősít, már csak Cápalit kéne beszervezni =)
Feltűnt már a hiba oka köszönöm Cserébe csoportosítottam őket, h én is csináljak valamit
Sziasztok
Sziasztok, szeretnék jelentkezni a klánba, unokatesóm Steffans adta meg a weboldal címét. A nevem Crostoes.
Crosto54- Hozzászólások száma : 1
Szia Crostoes!
Elment a meghívó.
Elment a meghívó.
Thebigz- Webmester
- Hozzászólások száma : 28
Helóztok
18 éves srác vagyok szeretek WOT ni
eddig 960 csatám van
van egy 6 szintű VK 3601H
és van egy 3 szintű STP arty
eddig 960 csatám van
snetfill- Hozzászólások száma : 1
snetfill írta:Helóztok
eddig 960 csatám van
Szia Snetfill !
Remélem jól fogod érezni magad köztünk, minden részletes dolgot itt a fórumon megtalálsz ha valamit nem tudsz nyugodtan kérdezz bárkit a ha tudunk segítünk
A meghívót elküldtem
Jelentkezés
Sziasztok!
Elkezdett egyre jobban érdekelni a klán, és a fejlődés, a tanulás, így utána olvasgattam a magyar klánoknak. Párom munkatársa is ebben a klánban játszik, Bandinak hívják, sajnos a tank nevét nem tudom.
Érdeklődnék nálatok, hogy lehet-e szó jelentkezésről, felvételről, és ez mivel jár....
Sajnos annyira nem tudtam, hol és kinél kell jelentkezni, hogy elküldtem a hivatalos oldalon egy jelentkezést, azt hiszem.
Jelenleg két négyes artym, egy hatos nehéz tankom, egy 5ös elit könnyű tankom, két négyes elit és egy ötös közepes tankom, három 5ös páncélvadászom van.
Üdvözlettel: Betti
Elkezdett egyre jobban érdekelni a klán, és a fejlődés, a tanulás, így utána olvasgattam a magyar klánoknak. Párom munkatársa is ebben a klánban játszik, Bandinak hívják, sajnos a tank nevét nem tudom.
Érdeklődnék nálatok, hogy lehet-e szó jelentkezésről, felvételről, és ez mivel jár....
Sajnos annyira nem tudtam, hol és kinél kell jelentkezni, hogy elküldtem a hivatalos oldalon egy jelentkezést, azt hiszem.
Jelenleg két négyes artym, egy hatos nehéz tankom, egy 5ös elit könnyű tankom, két négyes elit és egy ötös közepes tankom, három 5ös páncélvadászom van.
Khaleesi89- Hozzászólások száma : 2
Khaleesi89 írta:Sziasztok!
Szia! Látom nagy Game of Thrones fun vagy És már klántag is. Üdv nálunk.
Sanyagee- Parancsnok helyettes
- Hozzászólások száma : 42
Én is mondtam neki tegnap, hogy üdv az új khalasarodban
Naffeju- Hivatásos klántag
- Hozzászólások száma : 35
Üdv az új tagoknak, kicsit lemaradtam az eseményekről itt :/
Sorry érte
A Facebook-on lehet csatlakozni a csoportba is https://www.facebook.com/groups/hbt.wot/
Sorry érte
A Facebook-on lehet csatlakozni a csoportba is https://www.facebook.com/groups/hbt.wot/
jelentkezés
Sziasztok,
szeretnék jelentkezni hozzátok, mert egy haverom ajánlott titeket
tankjaim: IS-7; WZ-120; TigerII; T71; és GW Panther
10900csatánál járok már
remélem bekerülök
szeretnék jelentkezni hozzátok, mert egy haverom ajánlott titeket
tankjaim: IS-7; WZ-120; TigerII; T71; és GW Panther
10900csatánál járok már
remélem bekerülök
Vendég- Vendég
Sziasztok!
CmdRiley vagyok szeretnék jelentkezni a klánba, a játékot tavaly karácsonykor kezdtem, betanuló fázisban vagyok,(pillanatnyilag 2.914 csatám van).
Tankjaim:E75 és KV-1S.A német ágat húzom a legjobban mert az érdekel, GwPanther és Panther 2 ki van fejlesztve, megvételre várakoznak.Gw-t a hétvégén megveszem.
Prémium tankom nincsen és nem is lesz, prémiumra nem szoktam fizetni.
Köszi!
CmdRiley vagyok szeretnék jelentkezni a klánba, a játékot tavaly karácsonykor kezdtem, betanuló fázisban vagyok,(pillanatnyilag 2.914 csatám van).
Tankjaim:E75 és KV-1S.A német ágat húzom a legjobban mert az érdekel, GwPanther és Panther 2 ki van fejlesztve, megvételre várakoznak.Gw-t a hétvégén megveszem.
Köszi!
CmdRiley- Hozzászólások száma : 2
Szia!
Úgy látom már kaptál meghívót, üdv nálunk!! 10k + csatával remélem sok jó tapasztalattal erősíted majd kis csapatunkat
Úgy látom már kaptál meghívót, üdv nálunk!! 10k + csatával remélem sok jó tapasztalattal erősíted majd kis csapatunkat
CmdRiley írta:Sziasztok!
Köszi!
Szia! Látom már kaptál meghívót, üdv nálunk. 2900 csatával e75 prémium nélkül szép eredmény gz. Érezd jól magad Briganty
Üdvözletem , jelentkezni szeretnék!
Szervusztok!
Nemrég
léptem ki az előző klánomból mert nem volt valami jó a közösség és a
kláncsatákat is rendszeresen vesztettük emiatt, Ankesz barátom ajánlotta
a klánt csak jót hallottam , és szeretnék jelentkezni egy jó klán , új
barátok , jó közösség reményében.
2012 Augusztusa óta játszok , rengeteg tankot próbáltam már , A heavy tankok a kedvenceim, de szeretek TDzni és Spgzni is.
Legnagyobb szintű tankom az IS-8 , de már az IS-7 fele kacsintgatok vele.
A többi tankom jelenleg: Tiger II , T28 prototype , SU-122-44 , Type 58 , Kv-2 , Amx 12t, Hummel , T-25 , Churchill III .
Remélem megnyerő volt a jelentkező üzenetem és , hogy bekerülök a klánba.
Köszönöm
-Balint41
Nemrég
léptem ki az előző klánomból mert nem volt valami jó a közösség és a
kláncsatákat is rendszeresen vesztettük emiatt, Ankesz barátom ajánlotta
a klánt csak jót hallottam , és szeretnék jelentkezni egy jó klán , új
barátok , jó közösség reményében.
2012 Augusztusa óta játszok , rengeteg tankot próbáltam már , A heavy tankok a kedvenceim, de szeretek TDzni és Spgzni is.
Legnagyobb szintű tankom az IS-8 , de már az IS-7 fele kacsintgatok vele.
A többi tankom jelenleg: Tiger II , T28 prototype , SU-122-44 , Type 58 , Kv-2 , Amx 12t, Hummel , T-25 , Churchill III .
Remélem megnyerő volt a jelentkező üzenetem és , hogy bekerülök a klánba.
Köszönöm
-Balint41
Balint41- Hozzászólások száma : 1
Köszönöm a jó kívánságokat, próbálok haladni igen.Sanyagee írta:Szia! Látom már kaptál meghívót, üdv nálunk. 2900 csatával e75 prémium nélkül szép eredmény gz. Érezd jól magad Briganty
Ha akciós lesz az e100 a Big&Heavybe akkor azt is behúzom.
CmdRiley- Hozzászólások száma : 2
Szeretnék jelentkezni a klánba!
Khaleesi89 Betti fia vagyok és nagyon megtetszett nekem is ahogy játszik veletek ezért szeretnék jelentkezni a klánba.
A legnagyobb tankom jelenleg 7-es szintű T29 de van mellette KV-1S, JADPZIV és 5-ös Grille.
Előre is köszönöm bárhogy döntenek David010610 Dávid.
A legnagyobb tankom jelenleg 7-es szintű T29 de van mellette KV-1S, JADPZIV és 5-ös Grille.
david010610- Hobbista klántag
- Hozzászólások száma : 1
Üdv Dávid!david010610 írta:Khaleesi89 Betti fia vagyok és nagyon megtetszett nekem is ahogy játszik veletek ezért szeretnék jelentkezni a klánba.
Próbáltam küldeni meghívót, de azt írja, hogy már kaptál. A hivatalos oldalon lépj be és ott tudod elfogadni.
köszi
jelentkezés
Hello szeretnék jelentkezni a klánba mindenhol csak a ti klánotokba botlom
Ha bevennétek akkor ez az account nevem KewLar94 !
Ha bevennétek akkor ez az account nevem KewLar94 !
kewlar94- Hobbista klántag
Hello! szeretnék csatlakozni a klánba elég sokat találkozok a tagokal gondoltam utána nézzek és elnyerte a tetszésem
Swokden- Hobbista klántag
Jelentkezés
Sziasztok!
Olvastam már többször rólatok, és nagyon tetszett a leírásotok, szeretnék én is jelentkezni közétek ha ez lehetséges.
Nem régen kezdtem el játszani és még nem vagyok túlzottan tapasztalt, de úgy gondolom egy csapatban egy jó társasággal még többet és gyorsabban lehet fejlődni.
HondaCB1300SA ahogy ide is regeltem, ilyen néven játszom.
Előre is köszönettel.
Üdv,
Zoli
Olvastam már többször rólatok, és nagyon tetszett a leírásotok, szeretnék én is jelentkezni közétek ha ez lehetséges.
Nem régen kezdtem el játszani és még nem vagyok túlzottan tapasztalt, de úgy gondolom egy csapatban egy jó társasággal még többet és gyorsabban lehet fejlődni.
HondaCB1300SA ahogy ide is regeltem, ilyen néven játszom.
Előre is köszönettel.
Üdv,
Zoli
HondaCB1300SA- Hobbista klántag
sziasztok
szeretnék jelentkezni hozzátok edig csak jókat olvastam rólatok tul sok tapasztalatom ugyan még nincs de ugy érzem csapatba sokat tudnék tanulni egyelőre több tankal is tier 5 be tartok
Edem94 néven játszok
szeretnék jelentkezni hozzátok edig csak jókat olvastam rólatok tul sok tapasztalatom ugyan még nincs de ugy érzem csapatba sokat tudnék tanulni egyelőre több tankal is tier 5 be tartok
Edem94 néven játszok
Edem94- Hozzászólások száma : 1
2 / 2 oldal • 1, 2
2 / 2 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Pént. Okt. 25, 2013 2:34 am by Edem94
» jelentkezés
Pént. Aug. 23, 2013 11:30 pm by PeTi312HUN
» OFF - topik
Szer. Ápr. 17, 2013 6:46 pm by Sanyagee
» World of Tanks oldalak
Pént. Jan. 11, 2013 7:01 am by swoollef